zaterdag 27 november 2010

Benchmark SalesDeze dienst wordt aangeboden in samenwerking met

Waar werken de beste Accountmanagers?
… bij u of bij uw concurrent? … 

Surf vandaag voor de lol eens naar de websites van enkele collega’s in uw markt, vergelijk die met die van uzelf en let nu eens niet op de verschillen maar op de overeenkomsten. Het zal u opvallen dat alle bedrijven schermen met de servicebereidheid van hun medewerkers, de geweldige bedrijfscultuur en zowel de vakkennis als de geweldige adviesvaardigheden van het salesteam. Het lijkt allemaal erg op elkaar en dat kan ook niet anders. Service, goede adviezen en persoonlijke klik, dat merk je pas als je met een bedrijf zaken doet .

U vergelijkt met enige regelmaat uw producten en prijzen, gaat op beurzen eens winkelen bij de concurrent en wilt altijd weten hoe relevant u nog bent voor uw klanten. Maar u weet ook dat het echte verschil voor uw klanten gemaakt wordt door uw mensen. Vergelijkt u hen wel eens met die van de concurrent? Dat kan met de deze zomer in de markt geïntroduceerde:

                                                                 Benchmark Sales *

Hoe werkt het?
Na een persoonlijke kennismaking worden de leden van uw saleteam uitgenodigd deel te nemen aan het onderzoek. Het onderzoek geeft inzicht in hun commerciële eigenschappen. De resultaten worden met hen doorgenomen, hun profiel wordt opgenomen in de Benchmark Sales, vergeleken met scores in de markt en uit uw branche. U kunt direct zien hoe uw team scoort en waar de verbeteringen te vinden zijn. Een ideale blauwdruk voor uw plannen ten aanzien van recruitment, training en verandering.

Investering:
Euro 295,00 per deelnemer, inclusief eindrapportage en adviesgesprek.


Stuur mij hierover meer informatie
Bedrijf
Voornaam
Achternaam*
E-mail
Telefoon