vrijdag 1 augustus 2014

Ga snel terug op vakantie met 'The Cold Calling Holiday'.

Hoe hou je dat vakantiegevoel vast? Dat gevoel dat alles anders kan, dat gevoel dat iedere dag de eerste is van een spannend avontuur? Croissants in plaats van bruine boterhammen, een glas wijn met een local in plaats van koffie met je collega’s. Vakantie betekent het loslaten van bestaande patronen.
Maar hoe hou je het vast? Want dat je het vast wilt houden is duidelijk, luister naar je gevoel. In vakantiestemming bereik je meer, ben je actiever en creatiever. Ons antwoord is:

‘The Cold Calling Holiday’  - door De Gunfactor.

Ga met je team op vakantie in je eigen kantoor. Regel ergens een potje waar nog wat vakantiegeld in zit en nodig Michiel Cobben uit voor een inspirerend traject ‘koud bellen’. Cold Calling is je comfort zone verlaten om waardevolle contacten aan je netwerk toe te voegen of om oude contacten weer in je naaste vriendenkring te verwelkomen. Vergelijk het met midden in de nacht op een vreemde plek in het buitenland aankomen en de ochtend erna wakker worden in een heerlijke, warme omgeving. Een investering met meer rendement dan alleen cijfers.


Uniek aan de ‘Cold Calling Holiday’ is dat Michiel Cobben zelf meegaat op vakantie, hij belt mee. De ‘Cold Calling Holiday’ is daarom een ontwikkelingstraject waarbij het motto niet is ‘Doe wat ik zeg’ maar ‘Doe wat ik doe’.

Meer informatie? - michielcobben@degunfactor.com of 035-7727371.