Snap jij de Gunfactor? Doe de test.De test die je hier kunt doen meet of jij snapt hoe de omstandigheden waardoor mensen zaken met je willen doen beïnvloedt kunnen worden en wel zo dat het oplevert wat jij wilt dat het oplevert.

Ervaren sales mensen, salestrainers en leidinggevenden in een salesrol halen de meeste punten, zo leert de ervaring tot heden. Daarna komen de wat minder ervaren salesprofessionals en daarna mensen die niet in een commerciële job werken of mensen die dat wel doen, maar vanwege gebrek aan succes iets anders overwegen.

De resultaten worden regelmatig vraag voor vraag me enkele professionals geëvalueerd en worden strikt vertrouwelijk verwerkt.

De test is geheel gratis voor volgers van onze website. Om volger te worden vul je hieronder je e-mail adres in, daarop volgt een bevestiging en de test start automatisch.Voornaam
Achternaam*
E-mail
Nadat je je gegevens hebt ingevuld en op 'Start de test' hebt geklikt start de test automatisch, dit kan enkele seconden duren. Veel plezier met invullen! Michiel Cobben