skip to Main Content
Rob Idink

Hoe word je commercieel directeur van het jaar?

Rob Idink: gefeliciteerd met je titel!

Als je Commercieel Directeur van het jaar wordt krijg je daar veel voor terug, maar om het te worden moet je eerst een hoop gedaan hebben. In een tweet opperde ik dat ik graag kandidaten coach die volgend jaar de opvolger van Rob Idink willen worden. Voor wie er niet bij was: Rob is country manager personal systems bij HP en afgelopen donderdag  verkozen tot Commercieel Directeur van het jaar.
Leve Twitter en de snelheid van communicatie anno 2012, want de eerste aanmelder reageerde al binnen enkele seconden. Een vertegenwoordiger, vers van school, vroeg in een e-mailtje vol spelfouten wat het nou zo een bietje verdiende enzo, die titel en dergeleike. Ik heb hem mijn boek opgestuurd met daarbij de opmerking vooral te letten op het onderstreepte in hoofdstuk vier: ‘stel haalbare doelen’.

Iedereen die haalbare verkoopdoelstellingen heeft en worstelt met de uitvoering daag ik uit om samen met mij de gunfactor van zijn salesteam te verhogen, want daar ligt de sleutel tot het succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »

Wij gebruiken Cookies. Door de site te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

www.degunfactor.com is zo ingesteld dat u Cookies accepteert als u doorgaat met de website te gebruiken. of als u op 'Accepteren' klikt.

Sluiten